fredag den 23. marts 2012

One Direction skriver verdenshistorie!!

One Direction skriver verdenshistorie!

Storbritanniens pop sensation One Direction er den første britiske gruppe i historien, som med deres debut album topper nummer #1 over flest solgte albums i USA. De danske directioners må være stolte!

One Direction skrev idag historie, ved at deres debutalbum “Up All Night” tikkede direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200 chartliste med over 176.000 solgte eksemplarer. De skete på få minutter af sin officielle udgivelse sidste tirsdag, 13.marts.



Rundt om i verden, har One Direction fans brugt online platforme såsom Twitter, Tumblr og Facebook til at skabe et globalt fænomen. Dedikerede fans af Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik har taget deres musik til toppen af ​​hitlisterne verden over. One Direction har akkumuleret over 204 millioner YouTube-visninger, 2,3 millioner directioners på Twitter og mere end 3,6 millioner directioners på Facebook. Musikvideoen til “What makes you Beautiful” har allerede vundet mere end 72 mio synspunkter, tjek det ud her: http://bit.ly/GEwF1p 


Deres globale smash debut album, Up All Night, tikkede ind på hitlisterne som nummer #1 i 12 lande og er blevet certificeret tredobbelt platin i Irland, dobbelt platin i Storbritannien og Australien, og platin i New Zealand. På seks måneder har de solgt mere end 4.2million plader på verdensplan. Deres BRIT Award vindende debut single “What makes you Beautiful” gik ind på hitlisterne som nummer #1 i både England og Irland. I USA har “What makes you Beautiful” solgt mere end 131.000 eksemplarer i sin første uge. Nummeret debuterede som # 12 på Billboard Digital Songs chart. De har faktisk overgået Spice Girls fra år 1998.


Her hos eventinformation.dk vil vi gøre samtlige directioners opmærksomme på at 3 piger ved navn Narin, Fie og Faidao har brugt adskillige timer i deres liv på at være med til at skabe et fantastisk sammenhold omkring de danske Directioners i Danmark. Cirka 14.000 danske directoners har aktivt været med til at skrive verdenshistorie sammen med One Direction. BE PROUD!
Harry Styles siger: “Vi kan simpelthen ikke tro, at vi er No.1 i Amerika. Det er en drøm som er gået i opfyldelse for os. Vi vil gerne takke hver og en af ​​vores fans i USA, der har købt vores album, og vi vil også gerne. at takke den amerikanske offentlighed for at være så støtter os. “


Niall Horan tilføjer: “Vi har lige fundet ud af, at vi er No.1 i Amerika, og som du kan forestille dig, er vi over månen Da vi blev sat sammen som en gruppe, kunne vi ikke forestille os at komme til Amerika og frigive vores album her, så for os at sidde på toppen af ​​den amerikanske hitliste, er utroligt. Vi er så taknemmelige for alle, der har støttet os i USA. “


X Factor-gruppen, der blev dannet, af mentor af Simon Cowell på den britiske version af det populære tv-show i 2010, blev der skrevet kontrakt med Cowell mærkat Syco Music i 2011 i samarbejde med Columbia Records i USA.



Simon Cowell siger: “Jeg kunne ikke være gladere for One Direction. Det en utrolig præstation. De fortjener det. De har de bedste fans i verden”


Sidste uge i New York, dukkede 10.000 fans op til bandets første live-tv performance på NBC’s “Today Show i Rockefeller Plaza”.


Deres 2013 Storbritannien / Irland Arena Tour udsolgt straks med flere datoer brug for at blive tilføjet. Det anslås, at 300.000 billetter blev solgt i den første dag. One Direction turnén i Australien; New Zealand blev udsolgt på blot tre minutter.


One Direction er Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Alle i gruppen er fra England, bortset fra Horan, som er fra Irland. Alle fem drengene (i alderen 18-20) var til audition til den britiske X Factor i 2010 som solister. Men, på forslag fra Simon Cowell, gik de sammen som en gruppe. Godt valgt.


Jeg ved godt jeg her taget det fra Event information til Danmark. Men synes det var så spændende! <3
Go' weekend folkens! 
- Caroline!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar