mandag den 3. december 2012

Mr. X

http://therealmrx.tumblr.com/post/37088077545/journal-3Okay, here we go... I har måske hørt om denne 'mr. X', som personen kalder sig. Kort sagt, så troede man, at mr. X var en person på tumblr, der har forudsagt ting, der vil ske med drengene. Mr. X har åbenbart sagt, at fans all around the world ikke støtter drengenes beslutninger nok, og det ville så få konsekvenser (æhh, wtf? tænker I nok)
Men grunden, til at folk bliver så skræmt af mr. X, er, at denne person har rent faktisk kunnet forudsige ting med drengene, som skete! F.eks. at Payzer (Liam+Dani) ville vise sig som et par i dag + at Harry og Taylor også ville blive set sammen offentligt. Creepy!
Men det værste var, da 'mr. X' forudsagde, her kommer det... at Harry eller Niall vil blive skudt i aften til deres koncert i Madison Square Garden!
Det er fuldstændig sygt!!

MEN!
(jeg er ikke færdig endnu)
Det viser sig, at alt det der forudsige ting IKKE var denne 'mr. X', men random personer, der har udgivet sig for at være mr. X. Så tro ikke på, at Harry bliver skudt, okay!?
Mr. X er egentlig en person, der prøver at hjælpe vores fandom med den omtalte 'Larry Storm'. The Larry Storm handler om os fans! Mr. X mener, at vores fandom ikke behandler hinanden eller andre godt nok. Mr. X vil have, at vi fans stopper med at skade hinanden, drengene og andre (mentalt, ikke fysisk), for det gør vi ved f.eks. at sende hate.

Så konklusionen er, at den rigtige mr. X er god nok, og for at være helt ærlig, så synes jeg, at personen har ret. Men alt for mange har spredt rygter ved at udgive sig for at være mr. X, f.eks. med at Harry ville blive skudt. TRO IKKE PÅ DET!! Det er klamt, ja, men det er sikkert bare nogle random personer med for meget fritid, der har skrevet det.

Jeg håber, I forstod det, da det er ret svært at forklare.
Peace out :)

-Thea

4 kommentarer:

  1. Åh hvor jeg håber du har ret.

    SvarSlet
  2. Ja, det gør jeg også :/
    Man kan jo ikke vide noget med sikkerhed, men kun håbe!

    SvarSlet
  3. Hvor ved du alt det fra?:)<3

    SvarSlet
  4. Facebook, twitter og tumblr :) <3

    SvarSlet