lørdag den 17. november 2012

Vind ny 1D dvd!!!!

Hej alle sammen.

For nogen dage siden modtog jeg en email fra en der hedder Michael. Som nogen af jer måske ved så udkommer der en ny dvd om 1D, en dokumentar. Michael skrev til mig at han ville sende nogen dvd'er afsted til os, som vi kunne bruge til konkurrencer her på bloggen. Vi tog selvfølgelig imod tilbuddet, for i er og bliver jo de aller bedste læsere, så det fortjener i. :-)

Jeg smider en lille beskrivelse op omkring filmen og et billede.


Der kommer snart mere information om en lille konkurrence.

Rigtig god weekend til jer alle.

p.s Vi kan nok forvente et JULEALBUM fra drengene til næste år! :-)))


Caroline


Lidt om filmen:

One Direction - All For One, er helt ny DVD om verdens mest populære boy-band!
Du kommer på den nye DV D  virkelig bag facaden og i dybden i en fantastisk musik dokumentar om verdens hotteste boy band.
Mød Harry, Niall, Liam, Zayn and Louis. Deres historie er ret bemærkelsesværdig - fra en 3. plads i X-Factor til pop idoler i hele verden - på mindre en et år! Med perfekte harmonier og koreografi med militær præcision, har de fantastiske fem taget musik verdenen med storm. Deres debut single "What Makes You Beautiful" blev den mest forudbestilte download i Sony's historie og "Up All Night" skød sig direkte ind på en første plads på USA's musikliste. Det er aldrig nogensinde sket før for et engelskband.
På DVD'en "One Direction – All For One" får du mulighed for at se  sjældne shows og interviews fra London og følger One Direction på turné bl.a. til New York, Frankrig og rundt i resten af verden.
//

Ingen kommentarer:

Send en kommentar