torsdag den 24. oktober 2013

Ang. Story of My Life

I morgen mellem kl. 16:30-17:00 kan i radioen på The Voice Radio høre et interview med Zayn, og derefter vil 'Story of my life' blive afspillet!!

-Thea

Story of my life!

Er I klar til at høre One Direction's næste single 'Story of my life' i morgen?!
Den kan høres i radioen kl. 17 dansk tid, men hvilken radiostation det er, aner jeg ikke. Hvis jeg finder ud af det og finder et link, så skal jeg noget poste det herinde også.

Og hvis I ikke allerede har hørt det, eller bare gerne vil høre det igen, så er der også her et link til 16 sek. af sangen: https://soundcloud.com/onedirectionmusic/story-of-my-life-16-second/s-v1sci

-Thea

onsdag den 23. oktober 2013

Hejsa!

Hej folkens!

Puha, lang tid siden sidst - beklager!
Men jeg er spændt på at høre: Har I fået billetter til en af drengenes Where We Are Tour koncerter i DK? Jeg fik desværre ikke billetter sidste år, men denne gang var jeg så heldig, at min mors gode veninde er medlem af Jyske Bank, så hun købte 2 stk. billetter for mig!! Jeg føler mig enormt heldig!

Desuden: Man kan jo forudbestille deres nye album 'Midnight Memories', (som jeg er ved dø efter at høre :D) - er det noget, I har gjort? Jeg tror nemlig godt, at jeg kunne tænke mig cd'en i fysisk form og ikke downloadet, men samtidig vil jeg også gerne have sangene så snart som muligt. Dilemma, dilemma ;D

Jeg må jo til at tage mig sammen og tage mig tid til at begynde at opdatere her igen.

Fortsat fantastisk dag alle,
knus fra Thea