torsdag den 29. marts 2012

38 nye facts om drengene. Kig under 'Facts om 1D'
God fornøjelse! ;-)


onsdag den 28. marts 2012

Hvad tror i?

Jeg er personligt selv rigtig stor fan af Justin Bieber, og på en måde tror jeg at de vil overgå ham og så alligevel ikke. For Justin Bieber har noget ingen andre har, men på den anden side så går 1D ligesom ud til folk i alle aldre!<3

Så jeg synes det er lidt svært at sige men prøv at læs indlægget på vi unges hjemmeside!<3
http://www.viunge.dk/Stjerner/GOSSIP/One%20Direction%20overgaar%20Justin%20Bieber.aspx

- Caroline!<3

Hæhæ

Hahah!<3
OMG
http://www.viunge.dk/Stjerner/Gossip-bloggen/Niall%20stjaeler%20opmaerksomheden%20fra%20Harry.aspx
-Læs lige det her!:O Tror i at han gør det med vilje?

<3 Det tror jeg ikke!<3

- Caroline!

Fangirling

Hej alle i skønne piger og drenge, (hvis der skulle være nogen!<3)

Hvor meget fangirler i? jeg fangirler en lille smule, altså det er ikke så voldsomt endnu, men  hvis der sker noget spændende med 1D så kommer jeg da op og kører og sådan men ikke videre end det!<3

Hvad med jer?

Caroline!<3

tirsdag den 27. marts 2012

Hej alle dejlige Directioners!
Jeg ville bare lige smide et nyt, lækkert billede ind af de dejlige drenge! Så værsgo, nu har i noget at savle over, haha.

xoxo <3

fredag den 23. marts 2012

Danske fans har lige overtaget Twitter!


Billederne siger det hele!
Vi startede kl: 18:00 med at Tweete #1DSayRødGrødMedFløde som Trendede 18:05 og så lå den nr. 1 kl 18:12 Lidt efter begynde vi at trende med #PowerOneDirectionDenmark 
 Og 1D fans der ikke er dansker hjælp med at tweete det, de forstod ikke #1DSayRødGrødMedFløde men twettede det fordi de kunne se der stod 1D, så de viste det havde noget med One Direction at gøre, men de anede ikke hvad det betød. Det var ret sjovt.


One Direction skriver verdenshistorie!!

One Direction skriver verdenshistorie!

Storbritanniens pop sensation One Direction er den første britiske gruppe i historien, som med deres debut album topper nummer #1 over flest solgte albums i USA. De danske directioners må være stolte!

One Direction skrev idag historie, ved at deres debutalbum “Up All Night” tikkede direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200 chartliste med over 176.000 solgte eksemplarer. De skete på få minutter af sin officielle udgivelse sidste tirsdag, 13.marts.



Rundt om i verden, har One Direction fans brugt online platforme såsom Twitter, Tumblr og Facebook til at skabe et globalt fænomen. Dedikerede fans af Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik har taget deres musik til toppen af ​​hitlisterne verden over. One Direction har akkumuleret over 204 millioner YouTube-visninger, 2,3 millioner directioners på Twitter og mere end 3,6 millioner directioners på Facebook. Musikvideoen til “What makes you Beautiful” har allerede vundet mere end 72 mio synspunkter, tjek det ud her: http://bit.ly/GEwF1p 


Deres globale smash debut album, Up All Night, tikkede ind på hitlisterne som nummer #1 i 12 lande og er blevet certificeret tredobbelt platin i Irland, dobbelt platin i Storbritannien og Australien, og platin i New Zealand. På seks måneder har de solgt mere end 4.2million plader på verdensplan. Deres BRIT Award vindende debut single “What makes you Beautiful” gik ind på hitlisterne som nummer #1 i både England og Irland. I USA har “What makes you Beautiful” solgt mere end 131.000 eksemplarer i sin første uge. Nummeret debuterede som # 12 på Billboard Digital Songs chart. De har faktisk overgået Spice Girls fra år 1998.


Her hos eventinformation.dk vil vi gøre samtlige directioners opmærksomme på at 3 piger ved navn Narin, Fie og Faidao har brugt adskillige timer i deres liv på at være med til at skabe et fantastisk sammenhold omkring de danske Directioners i Danmark. Cirka 14.000 danske directoners har aktivt været med til at skrive verdenshistorie sammen med One Direction. BE PROUD!
Harry Styles siger: “Vi kan simpelthen ikke tro, at vi er No.1 i Amerika. Det er en drøm som er gået i opfyldelse for os. Vi vil gerne takke hver og en af ​​vores fans i USA, der har købt vores album, og vi vil også gerne. at takke den amerikanske offentlighed for at være så støtter os. “


Niall Horan tilføjer: “Vi har lige fundet ud af, at vi er No.1 i Amerika, og som du kan forestille dig, er vi over månen Da vi blev sat sammen som en gruppe, kunne vi ikke forestille os at komme til Amerika og frigive vores album her, så for os at sidde på toppen af ​​den amerikanske hitliste, er utroligt. Vi er så taknemmelige for alle, der har støttet os i USA. “


X Factor-gruppen, der blev dannet, af mentor af Simon Cowell på den britiske version af det populære tv-show i 2010, blev der skrevet kontrakt med Cowell mærkat Syco Music i 2011 i samarbejde med Columbia Records i USA.



Simon Cowell siger: “Jeg kunne ikke være gladere for One Direction. Det en utrolig præstation. De fortjener det. De har de bedste fans i verden”


Sidste uge i New York, dukkede 10.000 fans op til bandets første live-tv performance på NBC’s “Today Show i Rockefeller Plaza”.


Deres 2013 Storbritannien / Irland Arena Tour udsolgt straks med flere datoer brug for at blive tilføjet. Det anslås, at 300.000 billetter blev solgt i den første dag. One Direction turnén i Australien; New Zealand blev udsolgt på blot tre minutter.


One Direction er Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Alle i gruppen er fra England, bortset fra Horan, som er fra Irland. Alle fem drengene (i alderen 18-20) var til audition til den britiske X Factor i 2010 som solister. Men, på forslag fra Simon Cowell, gik de sammen som en gruppe. Godt valgt.


Jeg ved godt jeg her taget det fra Event information til Danmark. Men synes det var så spændende! <3
Go' weekend folkens! 
- Caroline!

onsdag den 21. marts 2012

1D - Up all night nr. et på Billboard listen!

 One Direction er blevet nr. 1 på Billboard listen med Up All Night!

Idag skrev vores drenge historie, ved at deres debutalbum “Up All Night” tikkede direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200 chartliste med over 176.000 solgte eksemplarer.

Fra facebook:
Harry Styles siger: “Vi kan simpelthen ikke tro, at vi er No.1 i Amerika. Det er en drøm som er gået i opfyldelse for os. Vi vil gerne takke hver og en af ​​vores fans i USA, der har købt vores album, og vi vil også gerne. at takke den amerikanske offentlighed for at være så støtter os. “

Niall Horan tilføjer: “Vi har lige fundet ud af, at vi er No.1 i Amerika, og som du kan forestille dig, er vi over månen Da vi blev sat sammen som en gruppe, kunne vi ikke forestille os at komme til Amerika og frigive vores album her, så for os at sidde på toppen af ​​den amerikanske hitliste, er utroligt. Vi er så taknemmelige for alle, der har støttet os i USA. “

http://www.eventinformation.dk/one-direction-skriver-verdenshistorie/

http://www.billboard.com/#/news/one-direction-makes-history-with-no-1-debut-1006522752.story

Jeg er virkelig stolt af dem! Det er virkelig stort for dem det her!

mandag den 19. marts 2012

Undskyld.!!!!

Jeg er i øjeblikket syg. Jeg hår projekt uge på min skole og er samtidlig ved at arrangere en kæmpe nyhed for jer læsere!

I må virkelig undskylde jeg ikke har været på her på det sidste med jeg håber det går.


Caroline!


søndag den 18. marts 2012

Da Zayn var taget hjem pga et dødsfald i hans familie, præsenterede de andre drenge sig ikke som One Direction. De var Niall, Louis, Harry og Liam. 
One Direction Is only One Direction with all 5 members, Zayn, Niall, Liam, Harry & Louis.

1D Tour 2013 UK

One Direction laver en Tourné i UK i 2013 i Februar, Marts og April måned.
Jeg skal til en af koncerterne, mandag den 1. april i London sammen med min 1Direction veninde. :-)
Fik billetter da de kom til salg den 25. februar der var så mange der ville have billetter, og til at starte med havde de kun planlagt to koncerter i London i Februar måned 2012. Men de blev hurtigt udsolgt. Og de tilføjede flere datoer i London og andre byer i UK. Efter to timer var jeg så heldig at havde fået to billetter til mandag den 1. april 201.

Men, hvis der er nogle der er interesseret i at komme til 1D koncert i London den 1. april 2013 er der stadig billetter at få! Her: http://www.gigsandtours.com/Event/ONE-DIRECTION/The-O2-arena/620769
For jeg syntes det kunne være hyggeligt hvis vi lavede en Danish Directioners tur til 1D koncert i London!
Og det skal lige siges at de ikke har planlagt koncerter i Danmark, Sverige, Tyskland osv. endnu derfor valgte jeg at købe billetter til London hvis de nu ikke kommer til Danmark. :-)


onsdag den 14. marts 2012

Lav en sætning..


Jeg fik 'I Had a play fight with Zayn Malik Because he fell over on stage'
og
'I Had a play fight with Zayn Malik Because he said he loved me'
 lilla & blå er mine ynglings faver, kunne ikke vælge en, så tog begge to. :-)


Hvad er jeres sætning(er)?

tirsdag den 13. marts 2012

One Band - One Dream - One Direction.<3








Møsser til alle jer der ude!

- Caroline!

mandag den 12. marts 2012

Jeres mening!

Hvad ville i læsere sige til hvis vi begyndte at "video blogge" samtidlig med at vi blogger her på bloggen?
Det vil foregå på den måde at vi engang imellem så vil ligge nogen videoer ud enten med 1D ting eller helt almindelige ting! <3

Videoerne vil blive lagt på youtube.
Hvad siger i? Ville det være noget i ville kunne lide?

Kommentere!!!

- Caroline

One Direction on the Today Show

Performans fra The Today Show i New York i dag.

Det lyder virkelig fantastisk!
Jeg håber så meget de en dag kommer til Danmark!
Much Looooooooooove!




-Kathrine

1D i Saturday Night Live

Så skal drengene være med i Saturday Night Live, den 7. april på kanalen NBC.
Da det er et Amerikansk program tror jeg ikke kanalen findes i Danmark, men når jeg har et link til en hjemmeside skal jeg nok linke det i et indlæg. 

Fortsat god dag! :-)




-Kathrine

lørdag den 10. marts 2012

Hej allesammen :-)
Jeg ved jeg ikke har skrevet i lang tid, men jeg hat virkelig haft problemer med bloggen og den ville ikke lade mig lave nogle indlæg!

Men ihvertfald, denne video gør mig ked af det hver evig eneste gang jeg ser den :-(

Link

fredag den 9. marts 2012

1D House Party

One Direction - House Paaaaaaarty
Haha hvor er de søde!
Gad godt at holde fest med dem!:D


-Kathrine
Jeps, som de andre piger har skrevet, har vi en KÆMPE nyhed til jer! Det bliver stort! Så glæd jer!
Få alle jeres dejlige Directioner venner/veninder til at blive faste læsere! Jo hurtigere der kommer flere faste læsere, jo hurtigere får i nyheden ♥

torsdag den 8. marts 2012

 
 One Direction - Video Diary 4

Elsker denne her video diary!
Hvert ord, hver bevægelse, bare alt de laver, gør og siger!
De er så søde, sjove, dejlige og fantastiske!
Loooooove Them!



-Kathrine



Det er ikke altid let at være blogger, og slet ikke med alle de ting jeg skal have styr på for tiden. Der er en KÆMPE NYHED PÅ VEJ!

Får vi 100 læsere bliver den offentligt gjort!

Del vores side på Facebook, Twitter eller andre steder!<3

Tak på forhånd - imens kan i nyde synet af de lækre drenge!
http://www.youtube.com/watch?v=Y4D9OCEkI84

- Caroline

tirsdag den 6. marts 2012

Som Caroline skrev i det andet indlæg, har vi en stor nyhed til jer!

Men først, kan vi få denne blog op på 100 faste læsere?

Link bloggen til alle Directioners i kender! Og da vi er over 13.000 Directioners i Danmark tror jeg ikke det bliver noget problem. På forhånd tak!;-)
 

mandag den 5. marts 2012

NYHED!

VI HAR SNART EN KÆMPE STOR NYHED TIL JER ALLE!
GLÆD JER - DET BLIVER STORT!

Zayn is back!

Yep, Zayn er tilbage til de andre drenge i USA igen, så de kan nu fortsætte deres Tour. Dejligt.
                                                       1D is not the same without Zayn! :*



Hej skønne Directioners

Igår brugte jeg hele morgenen på at lave dette skønne billede
Hvad synes i?

Jeg lavede også dette:

I må gerne "tage det" hvis man kan sige det sådan, hehe.

Men i må have en fortsat god mandag!<3

- Caroline!

fredag den 2. marts 2012

Drøm med One Direction!

Hej alle jer (s)kønne læsere
Her i nat havde jeg bare den bedste drøm, den kommer her:

Jeg er til x-factor med min mor og jeg skal så til at optræde da jeg får en mms fra min onkel. På billede vises der One Directions Tour bus. Jeg begyndte at skrige. ps. under billedet stod der.. Vi er i århus.
Jeg var jo i Kbh (københavn) Så jeg var pisse sur. Men jeg går i gang med at synge "Forever Young" med One Direction selvfølgelig. og ved i hvad pludselig kommer drengene ind på x-factor scenen... Jeg skriger og først krammer Harry mig og smiler hans søde smil der (ja you know) derefter, Louis, Liam, Naill og til sidst Zayn. Jeg flippede fuldstændig, og begyndte at kramme dem og til sidst da vi var færdige med at optræde, skulle jeg med drengene på ekslusive date i københavn!!

Hvad synes i om den drøm? Det er den vildeste drøm jeg nogensinde har haft.

- Caroline!<3

God weekend.